Szerintetek baj, ha nem járok be az egyetemi előadásokra?
Minden tantárgyból feltöltik az internetre az előadás anyagát (diák + jegyzet), és ezért nem nagyon szoktam bejárni. Szeptember óta kb 10-szer mentem be, vagy még annyiszor se... 4 ZH-t írtunk eddig, mindegyiken 80% feletti eredményt értem el.
Szerintetek baj ha így folytatom? Ne úgy képzeljetek el, hogy egész nap itthon ülök a gép előtt vagy ilyesmi... :D Legalább 2-3 órát tanulással töltök minden nap.
előadások nem kötelezők, ha nem vezet névsort, tanulsz a vizsgákra és jó az eredményed akkor nem baj.
Tanár nem nézi hogy ott vagy e vagy nem :)
Szaktól függ.
Petőfi tájlíráját meg lehet tanulni jegyzetből, a differenciálegyenleteket és a kettős integrálokat meg nem igazán.
Előadásokat kihagyhatod, ha úgy is megy. Gyakorlatokra viszont menj el.
Annyiból jó lenne bejárnod, hogy ott tudsz csak beépülni a közösségbe. Nem jó egyedül csinálni, mert előbb-utóbb biztos valamiről megfeledkezel (egy házi pl).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!