Mi a véleményetek azokról akik egyetemi előadásokra öltönyben/kosztümben járnak?
jogon pl sokszor nappalin is a 25+ korosztály is képviselteti magát, akár már dolgozók is
náluk sztem simán elfogadható h adnak az öltözékre
de a 18-25 éveseket se ítélem el nem biztos h sznobok csak igényesek
Szerintem
- így érzik jól magukat (ha én acélmerevítős fűzőben érzem jól magam, ők miért ne érezhetnék így jól magukat? Én is szeretem a kosztümöket amúgy, de nem hordok egyetemre)
- szeretnének csinosnak, felnőttesnek látszani (ebben sem látom a hibát)
- sznobok és lenéznek másokat, akik nem így öltöznek, úgy gondolják, hogy ez elvárható egy egyetemi hallgatótól (konzervativizmus - de az ilyen egyedeknek ez szerintem a fején is látszik
- vagyonosabb rétegből származnak, otthon anyuka/apuka így öltözik, náluk ez a szokás (ez sem probléma szerintem)
Nem lehet ahoz köze, hogy öltönyös szakot választottak?
Vagy azért mert öltönyösek otthonról és a gumicsizmát el sem tudnák képzelni magukon, vagy azért öltönyösek, mert ezekhez a szakmákhoz ez passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!