Tanárként nem kellett volna októberi fizetésként többet kapnom? Ld pedagógus életpályamodell béremelés?
A béremelés szeptembertől él, az októberben megkapott szeptemberi fizetésben kellett volna először jelentkeznie.
Megkaptam, egy forinttal se több. Se nekem se senkinek az iskolában.
???
Státuszom, óraszámom nem változott.
Hát hogy mi lesz jövőre az most engem nem érdekel. Az érdekes holnap mi lesz.
Amúgy is remélem, beindultak az országban olyan események, hogy a narancsos Fővezért és undorító hulladék kormányát kisöprik innen-ha kell, hát idegen erővel.
Előre is elnézést...
Persze, a narancsos fővezér tehet róla, hogy egy életképtelen hisztis pi*a vagy...
Lehet egyszer ki kéne próbálnod a piacon állást vallani, nem a kényelmes állami szektorban tanárként, zéró felelősséggel...
Csak úgy mondom, hogy ha nem ez a hulladék kormány lenne, hanem nulla szociális rendszer, akkor valószínűleg közmunkás lennél, vagy adminisztráción ülnél.
A gyerekeknek mit mondasz, ha nem tudnak megoldani egy problémát? Hogy a narancsos kormányt kell okolni, és hogy nem nyalják ki a segged a főnökeid akkor az az ő hibájuk?
Nagyon sok helyen sántít a meséd.
Tanárként nagyon kényelmes ám alternatív valóságokban élni...
Ember te segghülye vagy.
Már rögtön a legelső hozzászólásokban: nem klik-es iskola vagyunk.
Milyen állami szektorról beszélsz? Hm?
Nem az állami szektorban vagyok.
???
nem a kényelmes állami szektorban tanárként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!