Át lehet jelentkezni egyik karról egy másikra? Bővebben lent.
Első éves SZTE-s vagyok és sajnos nem látom át ezeket a dolgokat. TTIK-biológián vagyok, és át szeretnék menni BTK-pszichológiára vagy szociológiára. Ezt meg lehet tenni, vagy újra felvételiznem kell? Mik lehetnek a feltételek? Ha nem kell felvételiznem akkor is el kell érnem a meghatározott ponthatárt mintha felvétekiznék? És ha nincsen emelt érettségim abból ami a felvételihez kell,akkor le kell éretségiznem?
Előre is köszönök minden hasznos választ! :)
Egy kis off - jól meggondoltad, hogy átmész a BTK-ra?
Én is valaha biosszal kezdtem, aztán a kémiától megijedve jobbnak láttam átmenni szociológiára.
Hát nem kellett volna, ugyan a biológia diploma se biztosítás a jó munkához, de szociológiával 1,5 év munkanélküliség, jó pár sz.a.r munka után az érettségimmel sikerült minimálbérért elhelyezkedni. Ráadásul még presztízsértéke sincs, kb. kiröhögnek, hogy cuciológia, büfészak, ez is csak valami hülye akinek kellett egy ingyenpapír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!