Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » I. féléves hallgató vagyok,...

I. féléves hallgató vagyok, de nem tetszik ez az egyetem, ki akarok iratkozni. Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Azt tudom ha félévkor itt hagyom, akkor nem kell fizetni de elhasználok egyet a féléveimből

Hogyan tudok átiratkozni más egyetemre? Oda számítanak az eredményeim? Szóval ha most ezt a félévet elbukom, túlságosan kevés kreditem lesz, esetleg átkerülnék államira, de nem folytatnám ezt az egyetemet, a másik egyetemet/főiskolán is automatikusan államira kerülnék? És ha következő évre újra felvételiznék akkor mi lenne a helyzet?

2014. okt. 24. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit tanulsz most,ami annyira rossz?
2014. okt. 24. 19:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Az lényegtelen, inkább az hogy mégse ezt akarom csinálni.
2014. okt. 24. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Felvételizz jövőre újra. 12 féléve van mindenkinek, abból egy félév nem a világ vége. Az átiratkozás azért nem jó, mert ott nem fogsz államira bejutni, mivel ott már nincsenek helyek, max fizetősön. Szóval inkább jelentkezz újra.
2014. okt. 24. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen más egyetemre?

Nem tudsz csak úgy átiratkozni

2017. szept. 27. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Felvételizz újra
2017. szept. 27. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!