Egyetemen önköltséges képzési formában vagyok, és úgy adódott, hogy szeretném majd megszüntetni a hallgatói jogviszonyomat még jelen féléven belül. Meddig tehetem ezt meg anélkül, hogy a tandíjat felszámítanák? Van ennek határideje dátumilag?
1. válaszadó: Úgy hallottam ismerősöktől, november valahányadikáig lehet módosítani anélkül, hogy a képzési költséget meg kellene fizetnem, egyébként biztosan létezhet erre egy pontos központi dátum, de sem TO-n nem tudták megmondani, sem neten nem találom sajna. :)
2. válaszadó: Kérdeztem, de sajnos nem tudtak ezzel kapcsolatosan pontos tájékoztatást adni.
Amikor elkezded onnantól ketyeg a pénz (a félév első napjától), és tudtommal nincsen résztandíj (napokra lebontva), azaz egyben kell kiperkálni az összeget az adott félévére ilyen esetben, függetlenül attól, hogy 1 napot jártál, vagy 15 napot.
(2 barátomnak volt ilyen, és velük volt a fenti eset)
Valamilyen méltányossági beadványt lehet a dékánnak írni, és csökkenthetik az összeget, de az utólagosan küldik ki, miután te befizetted az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!