Fazekasosok! Tényleg nem olyan durva a suli, mint mondják?
A Fazekasról majdnem mindenhol azt lehet olvasni, hogy versenyistálló és, hogy rengeteget kell tanulni. Nemrég viszont olvastam egy Fazakasba járó diáktól, hogy ez nem igaz és nem kell olyan sokat tanulni, mint pl az Eötvösben. Ez igaz? És szerintetek hol hajtják jobban a gyerekeket az Eötvösben vagy a Fazekasban?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én most is oda járok, és teljesen bírható. Annyira hajtasz, amennyire magadtól elvárod, amennyire bírod. Nagyon jó az oktatás, de ettől még marad szabadidőd. Én c-sként(matekszak) úgy gondolom, hogy a c-ben a külön matekos, fizikás, esetleg infós dolgok jelentenek plusz munkát (pl. Kömal, szakkörök, feladatsorok órán kívül), de ezt nem kötelező nagyon-nagyon sokat csinálni, csak ahogy az ember akarja. (Azért magas a szint, mert aki idejár, az (általában) akarja, de persze vannak, akik nem, és az nem baj) A b-ben (term.tud. osztály) viszont magukra az órákra kell sokat tanulni.
Összességében szerintem a fazekasban többet kell tanulni, mint az Eötvösben, de nagyon jó suli! (Idejárni is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!