Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BGF turizmus-vendéglátáson...

BGF turizmus-vendéglátáson matek mennyire durva?

Figyelt kérdés
jelentkeztem BGF-re turizmus-vendéglátásra, meg BKF-re is meg stbstb. a matek nem pont az erősségem, és valószínűleg államira nem fognak felvenni. megéri szerintetek a BGF akkor? úgy hallottam nagyon kemény
2014. máj. 29. 17:11
 1/4 anonim válasza:
Hát nekem egyik volt osztálytársam erre járt, ő is fizetősre és őt megbuktatták matekból pedig nem egy hülye lány.. :/
2014. máj. 29. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
integrálás, derviálás alap, ha ezeket úgygondolod megtudod tanulni akkor érdemes
2014. máj. 29. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Tényleg elég kemény, ha úgy állsz a matekhoz, hogy le akarod győzni, sikerülhet!

De ha azt mondod a gyenge pontod, és minél kevesebb matek tudással akarsz "túlélni". Sajna könnyen a bukottak sorába kerülhetsz.. Az első két félévben ne számíts sok kedvességre :S

2014. máj. 29. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy hülye teljesen hozzá és nem zh/vizsga előtti este ülsz le gyakorolni, röhögve meglesz. Nem egy csoporttársam volt, aki messze nem egy matekzseni és simán megcsinálták, csak tanulni kellett. Az más kérdés, hogy nem feltétlen fogsz ma már sokra menni a turizmussal, mert baromira tele van a piac, jó ha ezt tudod.
2014. máj. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!