Az szerintetek durva, hogy fejben (! ) 4 perc alatt megoldottam az emelt matekot? 6 perc alatt pedig le is írtam a megoldást.
"Mármint az érettségit?!"
Mi mást? Nagyon könnyű volt. Tavalyi érettségit próbaként 5+7 perc alatt oldottam meg.
A levezetést is odaírtad?
Mert különben csomó pontot levonnak
De te már hány éve ezt magyarázod? :D
2007 óta vagyok itt, de kajakra minden évben elmondod vagy te vagy valaki más ugyan ezt, de szinte szó szerint.
Eredmény a pontok 1/16-oda kb emelt érettségin.
Arra kíváncsi vagyok, hogy fejben hogy számoltad ki pl azt az ötszögeset amit megforgattak és V-t kérdeztek, meg hogy a még nehezebbekkel hogy boldogultál :)
Nem véletlenül van rá 4 óra.
"Nem véletlenül van rá 4 óra."
Ez a gyengébb képességűek miatt van. Egy matek olimpián is nagyjából ennyi idő van (4 és fél óra), de 3 olyan példára, amit a fv.táblával esélytelen vagy megoldani. (plusz nem is lehet használni semmit).
"A levezetést is odaírtad?"
Természetesen igen. Azt még nem mondtam, hogy kétkezes vagyok, így egyszerre 2 példa megoldását tudom leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!