Pontszámítás orvosira?
Állatorvosi egyetemre szeretnék menni, ahová bioszból és kémiából is kötelező az emelt szint. Viszont felmerült bennem pár kérdés.
1. Ebben az esetben a 11-12.es év végi jegyeknél a természettudományos tantárgyak közül csak az egyiket számítják, vagy mindkettőt?
2. Ha kémiából és bioszból is fakultációra járok 9-12.-ig, de az osztály alapóra szerint 10.-től nem tanul kémiát, 11.től pedig bioszt sem, akkor nekem melyik év végi eredményt számítják, és hogyan? Azt tudom hogy biológiából 11.-ben a faktos+alapórás jegyeket egyben számítják.
3. Lehet buta kérdés, de többletpontok esetén a 45%-ot csak az írásbeli részből kell elérni, vagy az írásbelivel és szóbelivel együtt kell meglennie 45nek?:)
Kérlek ne írjatok olyat hogy a felvin minden fent van, mert néztem több oldalon is, de nem találtam választ.
a tanulmányi pontoknál csak az egyiket számítják.
érettségizni mind a kettőből kell és az írásbeli és szóbeli együttesen kell, hogy elérje a 45 %-ot a plusz pontokért.
Mindig a 2 utolsó tanult év számít.
Számíthatják úgy, hogy mindkét tárgyból a 12. év végit, vagy úgy, hogy csak az egyik tárgyból a 11., és 12. végit.
A faktos jegyeidet fogják beszámítani.
Írásbeli+ szóbelivel együtt kell meglennie. De 60%-os érettségi alatt (körülbelül 405 pont alatt) nem lesz esélyed bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!