Van jó ötletetek tanár szivatásra?
Figyelt kérdés
Tehát a magyar tanárom nagyon rámszált ebben a tanévben, mikor megcsinálok mindent rendesen, igaz NÉHA elszoktam felejteni a házit, de kinem?. Még nem is szologatok be neki mikor megérdemelné. Van valami szivatós ötletetek, amiböl nemjön ra senki hogy én voltam? Ha van vegyétek légyszí figyelembe hogy nő és hogy nem fiatal.2014. okt. 17. 20:49
1/7 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy egy tanárt azzal tudsz a legjobban megszívatni, ha nem tud sehogyan sem beléd kötni. Különösen figyelj oda, hogy magyarból mindig felírd, mi a házi, sose felejtsd el megcsinálni, készülj szorgalmasan a számonkérésekre, akkor is tudd az anyagot, ha épp nem lesz belőle doga. Amikor én gimis voltam (két éve végeztem, szóval annyira nem volt régen), nekem is a magyar tanárom volt pont ilyen. Én így reagáltam erre, és teljesen ki volt készülve, amiért nem tud sehogy sem megfogni. Elég rosszul fegyelmezett, az egész osztály rosszalkodott az óráin, én mondjuk mérsékelten, mert értelmesebb voltam ennél, de azért volt, amikor beszélgettem a mellettem ülővel. Na rögtön rám szállt, megkérdezte, mit mondott utoljára, én elismételtem. Majd feltett két kérdést az órai anyagról, hát én meg válaszoltam. Év végén pedig kihívott egyesével felelni mindenkit, aki két jegy között állt. Én szín ötösre álltam, de azért kihívott engem is, mondván, négyes és ötös között vagyok... Elkezdett kérdezgetni, de mindenre tudtam a tökéletes választ... Végül kínjában nem tudott mit csinálni, megkérdezte, milyen könyvet olvastam utoljára, és tetszett-e. Erre adott végül egy ötöst... :)
2/7 anonim válasza:
Kezdj el rendesen házit írni!
meg fogja szívni amikor azt hiszi hogy nincs kész és szívatni akar téged!
Hidd el!
Tapasztalatból írtam!
3/7 anonim válasza:
Nah, szépen beelőzött az első válaszoló :D
De ez is azt bizonyítja, hogy igazunk van, mert szinte egyszerre írtuk ugyanazt mindketten! :P
4/7 anonim válasza:
Forgasd a helyesírási szótárt: magyartanárom, rámszállt, el szoktam felejteni, ki nem, szólogatok, neki, mikor, amiből, nem jön rá senki, hogy ..., ha van, vegyétek
5/7 A kérdező kommentje:
22.32-es az okoskodást tarsd meg magadnak! Kösz
2014. okt. 18. 01:11
6/7 A kérdező kommentje:
A többieknek meg arra is gondolok hogy valamelyik nap bejött valaki az órára mikor írtunk röpit, valamin elmosolyodtam és, rámszol hogy ne röhögjek mert az én ídőmböl megy.
2014. okt. 18. 01:14
7/7 anonim válasza:
Ne adj támadási felület. Ennyi az egész. Ha "szívatod" valamivel, abból úgy is csak te fogsz rosszul kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!