Megteheti azt az egyetemen a tanár, hogy ZH-án más óra anyagát kérdezi?
Úgy értem van egy tárgy amit reggel és este is lead. Én az estire vettem fel, ahol nem adott le mindent, amíg a reggelin igen. És az estisektől a reggeli anyagot kérte számon. (Mind a kettő nappalis óra, csak ketté szedte a szakot)
Megteheti? Emiatt nem lesz meg a ZH-ám.
Sajnos az ilyen dolgokkal együtt kell élni. Ilyenek miatt soha nem fogják felelősségre vonni, ezt nem tudod elérni. Nálunk olyan volt már, hogy tudták az előadóról a tanárok, hogy problémás, mert sokan reklamáltak már rá. Így ha esetleg majd olyan lesz a helyzet, akkor nem hosszabbítják majd meg a szerződését. Esetleg. Szóval elméletileg emiatt talán mégis megéri reklamálni, de csak hosszú távon. Hiába mondasz vagy mondtok bármit, ezt a ZH-t már nem fogjátok újraírni vagy nem fogják ezt figyelembe venni.
Egyébként nekem is voltak hasonló problémáim, az ilyenekre az a legjobb megoldás, hogy ha tudsz, akkor mindkét csoport órájára be kell menni. Vagy ha több tanár is tart órát (általában gyakorlatot), akkor mindkét tanárhoz be kell járni. Vagy legalább tudakozódni a csoporttársaktól, hogy náluk mi volt.
Honnan tudod, hogy nappalin leadta egyáltalán az anyagot? Nem fog két tantervet készíteni. Gyanítom, hogy itt is a felét leadta, a többit meg rábízta a tanulókra, hogy sajátítsák el otthon.
Viszont, ha tudod, hogy ténylegesen mást ad le nappal, miért nem kérted el a jegyzeteket valakitől?
Egyébként megteheti. Az anyagból bármit kérdezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!