Szerintetek felvehetnek ezeknek az iskoláknak valamelyikébe?
Szóval most félévkor 5-ös voltam mindenből tavaly 3 négyesem volt 5.-ben meg 6.-ban 1 négyesem. A központimat eléggé elszúrtam :s (BÁR AHOGY OLVASTAM MINDENKI ELCSESZTEm) szal a magyar kb. 50/40 a matek meg 50/30
És még írok majd tehetséggondozót.
Szerintetek így felvehetnek a Kőbányai Szent László Gimnáziumba vagy az Erzsébeti Kossuth Lajos Gimnáziumba, Veres Pálnéba vagy a Karinthy Frigyes Gimibe??(Am érdekelne hogy anno kit milyen pontokkal vettek fel vagy tapasztalatok ezekről a sulikról)
háát vpg elég nehéz lesz.. de a többit annyira nem ismerem, erzsébeti kossuthba sztem felvehetnek. vpg-t énis jelölöm, nekem tavaly évvégén 1 négyesem, meg mostis 1 lett, előtte végig kitűnő voltam.
felvételim magyar kb 49 pont lesz, ha maxot kapom a fogalmazásra. matek pedig ahogy számoltam 30 körül.. remélem felvesznek oda :)
14/L
Szerintem a Szent Lászlóba simán felvesznek.;)
Én mindenképpen oda szeretnék menni, olasz kéttannyelvűre, nekem 74 (47+27) pontos lett a felvételim, és mindenki azt mondja, hogy simán bejutok. Ismerőseim közül valaki 67 ponttal és nem kitűnő eredménnyel bejutott.;)
utsó válaszoló ez azért megnyugtató köszi :D
Am sok sikert neked
Szerintem a Kossuth elég jó iskola. Nekem érdekes mód kicsit erősxD A magyar nagyon jó(a magyartanárok is attól eltekintve hogy szigorúak) A kémia és fizika borzalmas szerintem:P
20:56-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!