Izgulok? Ha 80 ponttal többem van mint a tavaji ponthatár, akk felvehetnek okjsra? Izgultok már?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 12:28
1/9 anonim válasza:
Én napok óta csak a felvételire bírok gondolni, a családom már úgy várja a ponthatárokat, mint a Messiást, csak hogy bekussoljak végre:D Ha 80+ pontod van, akkor tutira felvesznek:)
2/9 anonim válasza:
valószínűleg és a tavaly pedig nem pontos j
3/9 anonim válasza:
remélem nem magyar szakra mész..
5/9 anonim válasza:
ahova én jelentkeztem ott tavaly 200 volt és azelőtt is.. most nekem 292 pontom van.. emelkedhet ennél többet? egyébként költséges szak, azért ilyen kevés a pont, a másik érettségi tárgyam sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna.. a kérdésre válaszolva pedig, OKJ-ra tuti felvesznek :)
6/9 anonim válasza:
Csomó felsőfokú szakképzésre 360 fölött van a ponthatár.
7/9 anonim válasza:
azt nem tudom, de azok nem is érdekelnek, én alapképzést jelöltem.. ott van 292
8/9 anonim válasza:
Persze,hogy emelkedhet,akár 90 pontot is,ha csupa jó pontszámúak jelentkeztek. Persze kicsi az esély,meg mehet a latolgatás,de majd este kiderül,úgysem lehet előre tudni.
9/9 anonim válasza:
tavaLY nem tavaj teeeeeeeeeeeeeeeeee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!