Szerintetek is rossz suli a Deák Téri Evangélikus Gimnázium?
Szia! Sajnos csak most vettem észre az írásodat:ugyanúgy isznak, tépnek mint bármely iskolában (tanárok persze keresztények, nem erre buzdítanak)
talán törin oktattak a legnagyobb színvonallal, matek, német nem volt jó
nem azért mondom, de ez nagyon durva megfogalmazás, én is ide járok és nagyon jó suli, nyilván mint mindenhol vannak olyan tanárok akik... nekem is ugy kb 3 aki tényleg nagyon nem oké, de ez, hogy a diákok piálnak és tépnak mint mindenhol azért én nem így mondanám, nem az, hogy senki nem iszik, mert nyilván nem egy papnevelde, de óriási különbségek vannak más sulikkal...
(csak kíváncsiságból, melyik tanár szólt be az anyagi helyzeted miatt?)
Nem tudom ki szólt be, de egyik tanár sincs szerintem azért olyan anyagi helyzetben, hogy lecsesszen, vagy kigúnyoljon ez furi.
Egyébként, ha mindenki utál, akkor valami nincs rendben.. a mi osztályunkban is van(nak) olyan(ok) aki(k) nem annyira fejlettek szociálisan, és kevesebb barátjuk van vagy ink magányosabbak, de az hogy mindenki utáljon, azért tenni kellett valamit...(bocs hogy ezt mondom nem tudom ki vagy, csak reálisan nézve a helyzetet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!