Van itt más is rajtam kívül, aki "Általános Vizsgaelnöki Dicséret"-et kapott érettségin? És az évfolyamon hány ember kapott ilyet?
"egy kicsit visszavehetnél" --> igen, vissza is vontam már azt a sértő mondatot ("a # 7 kommentem utolsó kommentelőjére vonatkozó első mondatáért, visszavonom...) és bocsánat még egyszer :) Egyébként nem vagyok rossz szövegértésből, 1 pontot vesztettem rajta érettségin :D csak a düh elvakítja a józan gondolkodást, ezért félreolvastam... sajnos már reflexből támadóan reagáltam az első szavak ("ilyen nincs") után, mert itt gyakorikerdesek.hu-n sok okoskodó van, akik így kezdik a kommentjeiket.
De elhiszem, hogy nagyon is értesz hozzá, lehet hogy egy tanár vagy, egy iskolatitkár, egy vizsgaelnök, vagy akár Hoffmann Rózsa, végülis miért ne? :D (Igen, tudom, már Czunyiné az államtitkár.)
Úgyhogy köszönöm a te válaszodat is és a felvilágosítást.
Rendben, bár a feltételezésért, hogy Hoffmann Rózsa vagy Czunyiné lehetek, kicsit megsértődtem. :-)
És gratulálok az érettségidhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!