Van itt más is rajtam kívül, aki "Általános Vizsgaelnöki Dicséret"-et kapott érettségin? És az évfolyamon hány ember kapott ilyet?
Eltérő. Nálunk azt hiszem 34-ből hárman lettek kitűnők az érettségin, de 80%-okkal. A kegyelemötös nem túl hízelgő. Nekem nem sikerült, két tárgyam elbaltáztam. Vagyis csak egyet, mert angolból mindig is hülye voltam.
A többi osztályt nem tudom az évfolyamból. Három éve érettségiztem, ha ez még fontos lenne.
Értem. Akkor a ti iskolátok elég elit lehet (utolsó előtti) :)
Utolsó: te h*lye vagy vagy szövegértési problémáid vannak, vagy nem tudsz semmit ezekről a dolgokról... Mi az, hogy nincs? Én magam kaptam Általános Vizsgaelnöki Dicséretet, ez van ráírva:
"Xxxxx Yyyyy az érettségi vizsgán nyújtott kiemelkedő teljesítményéért általános dicséretben részesült.
Győr, 2014. június 18.
.........(aláírás)..........
érettségi elnök"
Valójában kb. ezerszer annyit tudok ezekről a dolgokról, mint te, azért válaszoltam, és kettőnk közül nem nekem vannak szövegértési problémáim, tehát egy kicsit visszavehetnél.
Még egyszer a saját idézeted: "az érettségi vizsgán nyújtott kiemelkedő teljesítményéért általános dicséretben részesült." Nem az van odaírva, hogy az érettségi vizsgán nyújtott kiemelkedő teljesítményéért általános vizsgaelnöki dicséretben részesült, hanem hogy általános dicséretben részesült.
Ebből ugye nem derül ki, hogy ki adta, ezért mondtam el, mert értek hozzá. Ez a mondat semmi olyant nem jelent, hogy az elnök adta. A bizonyítványodat is ő írta alá, mégsem ő adta a matekjegyedet. Egyszerűen csak ő ír alá minden papírt az érettségin, kb. százszorannyit, mint amit te láttál belőle. Ha megtaláltad, melyik jogszabályban van leírva, hogy kinek melyik papírt kell aláírnia, akkor vitatkozhatunk, addig nincs miről. :-)
Az, hogy az osztálytársaid mit mondtak, kb. annyit számít, mint hogy a sarki hentes mit mondott, ugyanis nálad többet ők sem értenek az érettségi menetéhez és adminisztrációjához. Én igen. De nincs akkora jelentősége az ügynek, csak azért javítottam ki, hogy a kérdésedre válaszolhassak. Az osztályfőnököd meg nagyon sok dolgot nem mondott még, ami attól azért létezik, nem tartotta fontosnak, hogy kijavítsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!