Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Biosz és fizika vagy kémia!...

Biosz és fizika vagy kémia! Melyiket választanád és milyen szinten? Minden tapasztalatot és építő kritikát szívesen várok.

Figyelt kérdés
Jövőre megyek orvosira, és még nem vagyok tisztában vele, hogy melyiket lenne érdemesebb, tudom, a kémia oda nagyon kell, de most csak az érettségi szempontjából(a másik tárgyat úgy is tanulgatnám mellette, de nagyon jót kell írnom).Perpillanat majdnem nullán vagyok mindegyikből, de 1évig mást nem fogok csinálni. Egy közepet és egy emeltet tervezek. Eddig az alábbiakra godnoltam: Kémia emelt, biosz közép VAGY biosz emelt,fizika közép VAGY biosz emelt, kémia közép. Fizika emeltet inkább kihagynám, de talán még fizikából vagyok a legjobb ezek közül, viszont mennyiségre a kémia kevesebbnek tűnik, és az egyik közepet szeretném már most májusban megpróbálni. Ötletek?
2010. jan. 21. 11:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek: Mind a két emeltért megkapja a pluszpontot!!!! Ez 100%. Olvass utána:) Csak azért írom le, mert ha te is most készülsz egyetemre, ne legyél így eltévedve:)

Egy emelt és nyelvvizsga (legalább egy középszintű).

Nyelvvizsgát egy évben akár többször is megpróbálhatod (csak győzd fizetni:D). Nem számít a % se, csak legyen 60% felett. Érettségizni csak 3szor tudsz (most májusban, októberben, köv májusban), de ha nullán vagy, akkor a májusi vszínűleg ki is esik.

Emellett még a % is számít, egy 80%-os pl elég jó eredmény, de ha duplázással ,ész, már közel sem biztos, h elég.

2010. jan. 22. 14:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Valaki írta, hogy kötelező nyelvből érettségizni, nekem már minden érettségi tárgyam megvan ami kötelező, kivéve a fizikát és a bioszt, egyszer se voltam belőlük.:)

Amúgy egy májusi próbát teszek fizikából most.

2010. jan. 22. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!