Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Karinthy Frigyes Gimnáziumró...

A Karinthy Frigyes Gimnáziumról vélemény? TÖBBI LENT.

Figyelt kérdés

társaság,tanárok,színvonal,mennyire erős,kb. kilyen átlaggal vesznek fel és mennyi pontot kell elérni(kéttan nyelvű angolra gondolkoztam)?

MIKOR LESZ NYÍLTNAP?EZ NAGYON FONTOS SZÁMOMRA!

2014. szept. 25. 19:52
 1/5 anonim válasza:

Szia

Én is oda szeretnék menni, csak én németre, viszont járok előkészítőre és szimpatikusak nekem a tanárok! :)

A nyíltnap November 17.-én lesz.

2014. szept. 26. 18:19
 2/5 A kérdező kommentje:
A Karinthybe jársz előkészítőre? Én még nem jelentkeztem előkészítőre.Mikor van a Karinthyben? Még belehetne csatlakozni?
2014. szept. 27. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Én idén kezdtem a sulit. Nagyon tetszik. A társaság, a tanárok... imádom őket.;)

A színvonal is erős!De segítenek, ha nem megy valami, és ha tanulsz, jól fog menni a suli.

Szerintem 75-80 minimum kell írásbelin és egy nagyon-nagyon erős szóbeli. Szerintem a szóbeli többet számít a suliban...

Lesz nyílt nap november 17-18-án, ami tájékoztató jellegű és nyílt órák december 1-5. közt. :)

2014. szept. 30. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is csak jót tudok róla mondani. Nem igazán az átlagod számít, bár 4,5 alatt kicsi az esélyed, hogy meg tudsz írni egy 80 pontos írásbelit. Szerintem annyi minimum kell az angol kéttanra. Én 83 pontos írásbelivel és 46 pontos szóbelivel 70. voltam az ideiglenes rangsorban. Vigyázz egy jó írásbelit könnyen le lehet rontani egy kevésbé sikerült szóbelivel (ez persze fordítva is igaz). ...és ellentétben más gimnáziumokkal, a Karinthyban a szóbelin is a tudásodat pontozzák és nem csak beszélgetnek veled.
2014. nov. 4. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,nyiltnapra biztos elmegyek.Én magam is kipróbáltam az egyik évi felvételilap kitöltését,de az csak 65 lett :( de remélem ez idén jobb lesz,az átlagom 4,5 fölött van, pontosan mennyi azt én is elfelejtettem..

Jöhetnek még válaszok.

2014. nov. 5. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!