A Karinthy Frigyes Gimnáziumról vélemény? TÖBBI LENT.
társaság,tanárok,színvonal,mennyire erős,kb. kilyen átlaggal vesznek fel és mennyi pontot kell elérni(kéttan nyelvű angolra gondolkoztam)?
MIKOR LESZ NYÍLTNAP?EZ NAGYON FONTOS SZÁMOMRA!
Szia
Én is oda szeretnék menni, csak én németre, viszont járok előkészítőre és szimpatikusak nekem a tanárok! :)
A nyíltnap November 17.-én lesz.
Szia!:)
Én idén kezdtem a sulit. Nagyon tetszik. A társaság, a tanárok... imádom őket.;)
A színvonal is erős!De segítenek, ha nem megy valami, és ha tanulsz, jól fog menni a suli.
Szerintem 75-80 minimum kell írásbelin és egy nagyon-nagyon erős szóbeli. Szerintem a szóbeli többet számít a suliban...
Lesz nyílt nap november 17-18-án, ami tájékoztató jellegű és nyílt órák december 1-5. közt. :)
Köszönöm a válaszokat,nyiltnapra biztos elmegyek.Én magam is kipróbáltam az egyik évi felvételilap kitöltését,de az csak 65 lett :( de remélem ez idén jobb lesz,az átlagom 4,5 fölött van, pontosan mennyi azt én is elfelejtettem..
Jöhetnek még válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!