Kiket vettek fel? (Karinthy)
Figyelt kérdés
Kiket vettek fel a 18. kerületi Karinthy Frigyes Gimnázium kéttan angoljára a 2014/15-ös évre?:3#továbbtanulás #gimnázium #angol #felvételi #két tanítási nyelvű #Karinthy Frigyes #Karinthy Frigyes Gimnázium
2014. ápr. 18. 17:40
1/5 anonim válasza:
Téged biztos. Engem biztos, hogy nem. Mivel a jelentkezési lapomon nem tüntettem fel a Karinthy Frigyes Gimnázium kéttan angol szakát (?), sőt, egy Buda/pesti iskolát sem, így még véletlen sem fordulhat elő tévedés. Köszönöm hogy elpazaroltál eme iromány elolvasására pár másodpercet, ha esetleg bénább vagy (vagy tovább olvasol), akkor több, mint pár másodpercet. Sok sikert a továbbiakban, nem szívom az agysejtjeidet, szevasz.
2/5 anonim válasza:
Engem felvettek, írhatsz privátot és megírom a nevem, és ha akarsz bejelölhetsz facebookon :)
3/5 Kamillewis válasza:
Engem :) Írj privátban ,és megadom a facebookom ha akarod :)
4/5 anonim válasza:
engem is felvettek :) gratulálok amúgy mindenkinek!
kit milyen szakra? :)
5/5 anonim válasza:
Engem is felvettek angol kéttanra! ^^ Nyugodtan írhatsz/írhattok privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!