Az iskolára nem úgy kéne gondolni, hogy tanulni járok be, és nem ezért, hogy rettegjek, hogy a tanárok mibe kötnek bele?
Figyelt kérdés
Komolyan szeretnék foglalkozni a tanulással, mert eredményeket szeretnék elérni és tudom, hogy az én érdekem, hogy művelődjek és összeszedjek valamicske tudást, de egyszerűen nem tudok koncentrálni, nem tudok megnyugodni, mert mindig attól félek, hogy mit rontok el, mit csinálok rosszul és hogy mikor veszek csak egyszer rosszul levegőt, hogy bevágják az egyest. A tanáraim 95% elmebeteg. Néhánytól a falra lehetne mászni, rosszul tanítanak és nem szeretik a gyerekeket. Nem értem, hogy az ilyenek minek állnak tanárnak. Sajnos nincs lehetőségem iskolát váltani. Tudtok nekem tanácsolni valamit, hogy megnyugodjak, csak ha minimálisan is? Minden apró hozzászólás számít, ha csak valaki nem valami bunkó megjegyzést ír, megy a zöld kéz!2014. szept. 25. 19:43
1/2 anonim válasza:
ne az iskoláért járj be hanem a gondolkásmód és jellemfejlődésért
nem kell 100%-ot teljesíteni, majd 4.ben tanulj célirányosan az érettségire, az bőven elég
2/2 anonim válasza:
Volt idő, amikor ez nem volt jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!