Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi az esélyem? Nagyon...

Mennyi az esélyem? Nagyon félek már kb 1 hete nem tudok aludni, másra gondolni?

Figyelt kérdés

Az lenne a lényeg hogy a tanulmányi átlagom 4-es viszont z Írásbelit elrontottam( Ez a helyzet alakult ki ?

Petőfi Sándor Gimnázium Bp Attila út Törin a 82 vagyok általánoson a 182.

Ujbudai Széchenyi István Gimnázium Általános :111

Szent Margit Gimnázium 140.

Sokan mondták hogy még sokan kiesnek előlem , de nagyon félek hogy nem kerülök be sehová így már 1 hete nem tudok aludni fáj a fejem , nem eszem , és folyamatosan hányingerem is van Kérlek őszintén válaszoljatok !! Köszönöm

2014. ápr. 7. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:

tutira bekerülsz! az első helyeket úgyis olyanok foglalják el, akik végül elmennek a fazekasba, a veres pálnéba, eötvösbe. budán is biztos vannak extra-elit helyek, azokat nem ismerem.

a töri 82.hely pedig szerintem jó.

ha pedig nem kerülsz be, lehet méltányossági kérelmet írni. azokat el szokták fogadni szerintem.

2014. ápr. 7. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, meg lesz!
2014. ápr. 7. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Máshova nem jelentkeztél?
2014. ápr. 7. 21:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem , a tanáraim azt mondták hogy a Petőfi meg lesz , így nem jelöltem meg mást
2014. ápr. 7. 21:52
 5/7 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FELVETTEK ! KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK A BIZTATÁST ! kár volt izgulni általánosra felvették (oda ahová engem ) az osztálytársam és ő a 280. volt
2014. ápr. 19. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
gratulálok :) !!
2014. ápr. 20. 22:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , a Petőfibe vettek fel a végleges sorrendben az első 13-ben voltam
2014. ápr. 21. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!