Van köztetek olyan aki amikor iskolába járt, általános, gimi, nem vett részt a tornaórákon mert igazságtalannak érezte hogy másokkal fizikailag összehasonlítsák, osztályozzák?
ha nincs mi a véleményetek egy olyan gyerekről aki max megjelenik, de nem vesz részt rajtuk?
ugyanis bántja az hogy fizikai veleszületett teljesítő képességét mérik össze másokéval, és ezt akarják leosztályozni. ezáltal bizonyítványt állítani ki arról, hogy mennyit is 2 "ér".
én ilyen voltam. a szüleim miatt nem mert megbuktatni a tanár mert tudta hogy anyám szakmailag tökreteszi, apám meg testileg ( anyu kapcsolatai polgármesteri szinten van, apum meg hivatásból erős ember)
mellesleg most már egyetemista hallgató vagyok, és jó felé haladok. de sosem bírtam elviselni hogy engem a fizikai erőnlétem alapján valaki is megítéljen. lehet nem vagyok erős, és nagy, de van eszem. és azzal akarok érvényesülni.
"és mindig feljebb leszünk és előrébb a kapcsolataink által. ez az élet."
A szüleid kapcsolatai által öcsisajt! Ráadásul a franc se tudja mennyire vagy te fent... Attól, hogy valaki egyetemre jár még járhat büfészakra, és persze nem lesz ott veled mindig anyuci, hogy fogja a kezed.
1: szánalmas, hogy a szüleid árnyékában van nagy arcod
2: szánalmas, hogy a szüleid képesek lettek volna a hisztigép gyerekük miatt "tönkretenni" egy pedagógust -bár egyáltalán nem vagyok biztos, hogy ez az ő véleményük is, a kisebbségi komplexussal küzdő gyerekek esetében gyakori, hogy felnagyítják a szülő védelmező szerepét, ezzel kompenzálva a saját gyengeségüket.
3: az iskolában TESTNEVELÉS óra van, aminek csak kis része tornaóra
4: sajnálom ezt az országot, ha ilyen mentalitású diplomásokból lesznek a vezetői és sajnálom a leendő gyerekeidet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!