Jövőre a Rendőrtiszti fősulira szeretnék menni. Mik a tapasztalatok, vélemények? Milyen a bejutás? Utána is nehéz? Fizikailag? Vagy tanulás szempontjából? Minden szaknál más a fizikai elvárás v ugyan olyan? (17L)
Elvileg a fizikai alkalmassági az, ami baromi nehéz, mindent rövid időn belül teljesíteni..
Én is oda szeretnék jelentkezni :)
17/F
szia kérdező :)
én is a rendőrtisztin gondolkodom, nem vesszük fel a kapcsolatot? :)
17/F
Én is oda szeretnék jelentkezni, a gond csak az, hogy kb 170-en jutnak be, és tízszeres a túljelentkezés, szóval csak a legjobbakat veszik föl. Alapból, ha az átlagod nem 4-5-ös akkor esélytelen, nem lesznek meg a pontjaid. Nyelvvizsga előny, és a humán tantárgyakra (töri, magyar stb...) mennek rá. Továbbá, lesz még fizikai és pszichikai felmérés, ezek miatt nem aggódom. Az utolsó akadály az egészségügyi, nos a szemüvegem és a 160 cm-em miatt ezen lehet hogy elbukom, de csak ezért nem fogok meghátrálni. 16/F
A fizikaihoz itt van a követelmény:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!