Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosira mennek de csak...

Orvosira mennek de csak duplazas johet szoba, van ra esely?

Figyelt kérdés
Raadasul se-aok tetszene.
2014. szept. 16. 22:22
 1/2 A kérdező kommentje:
Egyebkent most egy palyahoz nem illo kepzesen vagyok okj-n, mert egy haver rabeszelt, szerintetek abbahagyjam es se felkeszitoje + munka?
2014. szept. 16. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Kiemelkedő pontokat (értsd 500-körül) jó eséllyel inkább duplázással lehet elérni. Viszont nagy a rizikó. A tanulmányi pontossal meg biztosabban lehet hozni alacsonyabb átlagot, olyan 430-440 körül.

Én is duplázással kerültem be, semmi ördöngősség nincs benne, csak úgy állj neki a tanulásnak is, meg az érettséginek is, hogy te ezt bizony 100%-ra írod meg.

Persze pár pontnyi hiba mindig benne van a pakliban, akkor is, ha tényleg mindent tudsz, de így is lesz 2 db 90 vagy afölötti érettségid, aztán nevetve várod a ponthúzást.

2014. szept. 17. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!