Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Középiskolai Cooper teszt...

Középiskolai Cooper teszt miért ilyen igazságtalan?

Figyelt kérdés
Helló. Most kezdtem a középiskolát, és viszonylag jó tanuló vagyok. Eddig minden jól ment, kaptam már jelest, viszont most futottuk testnevelés órán azt a bizonyos Cooper tesztet. Eddig még nem kaptam ezért rosszabb jegyet, mert az általános iskolában a pedagógus az alapján értékelt, ki hogyan tud teljesíteni a testi fejlettsége alapján. Most viszont az volt, hogyha a fiúk 25 kört futnak, az a jeles, lányoknál ez 20 volt. Én 16 kört futottam, és elégtelen.. Aki fiúként pedig 20 kört futott, "jószívűségből" megkapta a kettest. Mi ez az igazságtalanság? És aki alapból nem egy élsportoló alkat? Mint például én? Bukjak meg tesiből?..

2014. szept. 12. 14:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Igaz, szard le amit mondtam végül is semmi igaz nem volt benne :) Itt írod , hogy minek kellene komolyan venni a válaszom ah az se tudom mi az a cooper, de kötözködjek én is? A kérdésedből teljesen az jön le hogy hány kört bírsz lefutni, hiszen a cooperben a távolságot nézik nem?? Akkor meg mind1 hogy az egy nagy kör mondjuk egy focipálya körüli futókör, vagy 82 kicsi.

+ minek szólok bele? Hát akkora baromságokat hordasz össze, ha a kérdést a felvételi miatt tetted, mivel említetted is akkor nyugodtan tájékozódhatnál a felvi.hu-n hisz ott minden le van írva csak szövegértés kell ami érettségin is drágasssszágom. Szóval ha rinyálsz, hogy nem bírod akkor valószínűleg nem olyan pályára készülsz ahova kell a tesi, magyarul nem számít. De te nagyon okos vagy szóval oltsál be még 73szor légyszííí. Amúgy arra írtam, hogy le kell szarni a jegyeket, hogy az nem jelent semmit. Az a tanár szubjektív véleményén múlik pl egy feleléskor. Amit most mondok nem nem a falusiakat szólom le, de én megszenvedtem általánosban a matekkal, hogy ötös legyen ( 4 es lett) viszont a környező falubeliek játszva megkapták az ötöst, aztán koppantak amikor én értettem mindent és ötösöket írtam ők meg bukdácsolnak gimnáziumban. Hidj te is csak a jegyeknek ne pedig annak, hogy mennyi tudás birtokában vagy :)

2014. szept. 12. 20:31
 22/26 A kérdező kommentje:

"Hidj te is csak a jegyeknek ne pedig annak, hogy mennyi tudás birtokában vagy :)"

Provokatív hülyék kíméljenek már meg..

2014. szept. 12. 20:44
 23/26 anonim ***** válasza:
Mi is ugyanezt gondoljuk, hogy provokatív hülyék kíméljenek. Csak akkor nem értem, miért írtad ki a kérdést. :-)
2014. szept. 12. 21:13
 24/26 anonim ***** válasza:
79%
Mi lesz veled egyetemen, amikor tudni fogo az egész zh-t, viszont a 3 beugró kérdésből egyet elrontasz és áthúzzák. Államvizsga előtt így kaszálták el egy évfolyamot... (kiegészítő tárgyból)
2014. szept. 12. 22:01
 25/26 anonim ***** válasza:
90%
24-es, majd akkor is jön a GyK-ra hisztizni :D
2014. szept. 12. 22:04
 26/26 anonim ***** válasza:
sz*rd le az egeszet.. mi a fas*nak meghajtani magad? inkabb a tanulasra koncentralj:)) az sookal egyszerubb:)
2014. okt. 23. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!