Középiskolai Cooper teszt miért ilyen igazságtalan?
Igaz, szard le amit mondtam végül is semmi igaz nem volt benne :) Itt írod , hogy minek kellene komolyan venni a válaszom ah az se tudom mi az a cooper, de kötözködjek én is? A kérdésedből teljesen az jön le hogy hány kört bírsz lefutni, hiszen a cooperben a távolságot nézik nem?? Akkor meg mind1 hogy az egy nagy kör mondjuk egy focipálya körüli futókör, vagy 82 kicsi.
+ minek szólok bele? Hát akkora baromságokat hordasz össze, ha a kérdést a felvételi miatt tetted, mivel említetted is akkor nyugodtan tájékozódhatnál a felvi.hu-n hisz ott minden le van írva csak szövegértés kell ami érettségin is drágasssszágom. Szóval ha rinyálsz, hogy nem bírod akkor valószínűleg nem olyan pályára készülsz ahova kell a tesi, magyarul nem számít. De te nagyon okos vagy szóval oltsál be még 73szor légyszííí. Amúgy arra írtam, hogy le kell szarni a jegyeket, hogy az nem jelent semmit. Az a tanár szubjektív véleményén múlik pl egy feleléskor. Amit most mondok nem nem a falusiakat szólom le, de én megszenvedtem általánosban a matekkal, hogy ötös legyen ( 4 es lett) viszont a környező falubeliek játszva megkapták az ötöst, aztán koppantak amikor én értettem mindent és ötösöket írtam ők meg bukdácsolnak gimnáziumban. Hidj te is csak a jegyeknek ne pedig annak, hogy mennyi tudás birtokában vagy :)
"Hidj te is csak a jegyeknek ne pedig annak, hogy mennyi tudás birtokában vagy :)"
Provokatív hülyék kíméljenek már meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!