Középiskolai tanár probléma? 15/L
Figyelt kérdés
Tehát.. kereskedelmi suliba járok, ez az első évem ott. Az osztályfőnököm egy szociopata elmebeteg nem normális nőszemély. Kiszemelt engem magának. Rendesen öltözködöm, nem kirívóan, nem sminkelem magam, nem szóltam neki egy rossz szót sem , mindig csendben voltam az órákon. Ezen kívül ő tanítja a törit és a németet, szóval minden nap találkozok vele, van, hogy egy nap többször is. Nem bírom elviselni hogy a semmiért kiabál velem, csúnya szavakkal illet. Szerintetek ha a szüleim fellépnének felé erélyesen akkor javulna vagy rosszabbodna a helyzet?2014. szept. 5. 22:13
1/5 anonim válasza:
Először is, meg kellene kérdezni tőle, hogy mi a problémája veled, és elnézést kérsz, ha akarva-akaratlanul megbántottad. Ha ez sem használ, vagy nem hajlandó veled szóba állni, akkor jelezni kell az igazgatónak a problémát, ő legrosszabb esetben afféle békítő tárgyalást fog rendezni. Ha ez sem válik be, akkor mehetnek a szülők hőbörögni.
2/5 anonim válasza:
Ez ilyen megszoksz vagy megszöksz szituáció.Hivatalos úton erre nem fogsz megoldást találni.Akármilyen külső segítséget kérsz,visszafele sülhet el.Az igazgató biztos úgy állna a dologhoz,hogy veled van baj,nem a tanárral.Ha a szüleid beszélnek vele,azzal is csak legfeljebb időt nyerhetsz.Talán leáll a cseszegetéssel,de idővel majd folytatja.És az nem lesz jó,mert akkor,amikor lesz egy szitu,hogy úgy tényleg igazából kicseszhet veled,akkor nagyon ki fog.Szerintem vagy próbáld megmutatni,hogy kevés ő ahhoz,hogy kikészítsen,vagy inkább menj át másik suliba!Nem Te vagy az első és nem is az utolsó,akivel ez történik.Amúgy melyik iskola ez?
3/5 anonim válasza:
Gyanítom, hogy valami itt kimaradt a történetből. Kíváncsi volnék a tanár szempontjára is...
4/5 anonim válasza:
Ilyenkor nagyon sokan vándorolnak másik suliba.:) Nem hiszem,hogy sokat használna,ha kivernétek a cirkuszt.Miket mond rád? Ha nagyon nem birod,menj át másik suliba.
5/5 anonim válasza:
99%-ig biztos vagyok benne, hogy itt valamit kihagysz a sztoriból akarva-akaratlanul. Velem is szívózott anno tanár, de azért, mert nem bírtam én se a képét és visszaszóltam neki, mikor benyögött valamit. Máskülönben ha ő nem okoskodott, én se kezdtem rá és akkor nyugi volt. Fordítva ugyanez. Ergó vagy rndezed vele négyszemközt, vagy ha az 1% áll fent, küldd be a szüleidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!