A középiskolai tanárok a tanáriban miért ordibálnak egymással hangosabban mint egy koszos kocsmában?
Figyelt kérdés
Sokszor tényleg úgy érzem,mintha egy koszos kocsmába járnék,a folyosó másik végén hallani őket ahogy "beszélgetnek". Olyan is volt már,hogy leküldött az egyik tanárnő egy papírral,hogy adjam oda az igazgató helyettesnek és én nem mertem bekopogni mert üvöltözést és trágár szavakat hallottam bentről.Ha egymással így beszélnek,én mit várjak?2014. szept. 2. 22:43
1/2 anonim válasza:
Ez sajnos az intézményt jellemzi :(
2/2 anonim válasza:
Nem minden középiskolai tanár ilyen, szerintem csak nálatok. Én jártam párszor a tanáriban, teljesen normálisan beszélgettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!