Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Középiskolai kollégium,...

Középiskolai kollégium, kérdések lent. Segítség!?

Figyelt kérdés

Itt leginkább azokhoz szólok akik voltak koleszosak középiskolában.

1.Milyen volt? Ti élveztétek?

2.Milyen egy beköltözés, hogy dőlnek el a szobák/szobatársaink?

3.Tudtatok odafigyelni a tanulásra?

Előre is köszönöm, ha lesz még kérdésem, akkor leírom.!:)

2014. aug. 31. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Én végig kolis voltam gimi alatt.Az elején nehéz volt, mert nem ismertem senkit, de aztán megszoktam, és meg is szerettem. Messze volt viszonylag az iskolám, és fárasztó lett volna minden nap bejárni. Ha jó a társaság, akkor mindenképp nagy élmény. Kötöttebb az egyetemi kollégiumoknál, kötelező szilenciumok vannak azoknak, akiknek az átlaga nem ér el egy bizonyos szintet. Én jól tanultam, ezért szabad szilenciumos voltam, vagyis gyakorlatilag akkor tanultam, amikor akartam. Persze már egy idő után egyre kiakasztóbbak voltak a kötelező kollégiumi programok (évnyitó, karácsonyi műsor, igazgatói hirdetések, csoportfoglalkozások stb...). Lett volna jobb dolgunk is ezeknél, de ki lehetett bírni. Aki akart, az tudott tanulni, mert vannak tanulószobák, meg nálunk elég sok külön helyiség is volt, ahová el lehetett vonulni. Ezeket előre le lehetett foglalni. Előre be lettek osztva a szobák, de ha valakivel egy szobában akarsz lenni, akkor be lehet telefonálni a kollégiumba beköltözés előtt, és akkor úgy osztanak be.
2014. szept. 1. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!