Milyen a középiskolai "filozófia" tantárgy? Mit tanulunk ott?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 18:10
1/5 anonim válasza:
Legtöbbször a töritanárotok fogja tartani, és ha van lemaradás, akkor töri órának fogjátok használni. De ha nem, akkor meg filozófiát egészen az ókortól kezdve napjainkig.
2/5 anonim válasza:
Ahova én jártam, ott etika meg ilyenek voltak rajta, véleményeket kellett mondanunk különböző témákhoz, ennyi volt egész évben.
3/5 anonim válasza:
Nálunk legtöbbször csak valami az órához totál nem kapcsolódó dologról beszélt egy csomót a tanár, voolt abban földrajz, művtöri, töri, fizika, minden. Érdekesnek érdekes volt, csak a filozófiához nem volt semmi köze.
4/5 anonim válasza:
Nálunk rendesen volt megtartva a filozófia, ellenben az előző hozzászólóknál.
Nálunk egy idősebb, nyugdíj körüli nő tartotta, aki már 40 éve a pályán volt / van és főiskolán is filozófiát tartott.
Igazából egyáltalán nem figyeltem oda, hátul ültem, zenét hallgattam, rajzolgattam, nyomkodtam a telefonomat, mert aki hátul ült és nem vergődött, azokra egy rossz szava sem volt a nőnek. A terem közepétől az elejéig igyekezett mindenki úgy csinálni, mintha figyelne.
Filozófusokról beszélt az ókorból, meg kiselőadásokat adott, nyilván filozófusokról, az is az óra része volt.
5/5 anonim válasza:
Olyan kérdéseket beszéltünk meg, amire még nincs konkrét válasza az emberiségnek.Például halál, születés, lélek, mit miért, es ilyesmik.En nagyon szerettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!