Nyolcadikban van még ezeken kívül valamilyen tantárgy? (Általános) Többi lent.
Nyelvtan,irodalom,fizika,biológia,földrajz,történelem,rajz,technika,testnevelés,idegen nyelv (nekünk angol),kémia,matek,informatika,média,ofő,és talán etika,de ebben nem vagyok biztos.
Most éppen füzet,stb. vásárlás előtt állok,de az a baj,hogy a könyveket csak az első tanítási napon osztják ki,ezért nem tudom pontosan,hogy mennyi és milyen tantárgyak lesznek.
Ennyi az össz,vagy még van esetleg?
nekünk nem volt etika és média sem nyolcadikban. (most megyek 9-be szóval friss még az emlékezetem)
Amúgy szerintem vegyél sima/négyzetrácsos "kockás" /vonalas füzetből kb. 10-15 darabot ,és így ha valamelyik betelik ,nem kell év közben venni újat ,és elég lesz. :)
Az etika nálunk sem biztos,lehet,hogy "folytatjuk",mert most hetedikben a második félévben tantárgy volt,nem tudom,hogy esetleg ezután is az lesz-e.A média az fix,mondta az osztályfőnökünk,ő fogja nekünk tartani..:)
Vennék és akár több füzetet is,csak az a gond,hogy valamikor október-november környékén kifogunk költözni Írországba,és így felesleges lenne több füzetet venni a kelleténél.
Egyébként köszi a választ!:)
Nem tudjak,mert ez a koltozes dolog csak juliusban alakult ki,apu akkor ment ki probaidore,szoval a tanarok csak ev elejen fogjak megtudni.
Koszi a tanacsokat,az utolso valasznak pedig kifejezetten orulok,ez jo otlet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!