Köteles vagyok azt tenni tesi órán, amit a tanár mond? (középiskola)
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, rühellek gyűrűzni, egyszer egy nagyon nagyot estem a gyűrűről, a tanár meg fel sem segített. Kicsit tartok a gyűrűzéstől, ezért is utálom csinálni. Ha legközelebb azt mondta, hogy gyűrűzni kell, akkor mondtatok nemet mindenfajta indok nélkül?
Előre is köszönöm!
2014. szept. 10. 20:49
1/8 A kérdező kommentje:
nagyon-nagyot*
mondja*
mondhatok*
Bocsi.:)
2014. szept. 10. 20:51
2/8 anonim válasza:
persze hogy mondhatsz nemet, viszont annak megvannak a maga következményei, szerintem jobb ha félreteszed a félelmedet és túllépsz rajta
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. szept. 10. 22:26
4/8 anonim válasza:
Nálunk mindenki azt csinál tesin, amit akar (sokan át sem öltöznek). Ez így van jól, egy gimnáziumban felesleges kötelezni a mozgásra a diákokat, aki akar, az úgyis fog sportolni az iskolán kívül.
5/8 A kérdező kommentje:
Jó nektek:D egyébként szeretek tesizni, csak a gyűrűt nem csípem:D
2014. szept. 11. 14:37
6/8 anonim válasza:
Mondhatsz nemet is de ő meg arra adhatsz egyest. Viszont nem hiszem, hogy fog, főleg ha ezt elmondod amit ide leírtál. :)
7/8 A kérdező kommentje:
A tesitanárom, aki egyben az osztályfőnököm is, egy érzelmi fogyatékos, a szülei elfelejtették megtanítani mosolyogni. Mellesleg engem pont nem bír, amit nem is értek, mert semmi rosszat nem vétettem ellene. Szóval bevágná az egyest valószínűleg. Csak ezért kérdeztem, hátha van valami joga a diáknak ez ügyben, de úgy látszik nincs.
2014. szept. 11. 17:32
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. szept. 11. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!