Nektek milyen volt az 1 nap a középiskolában?
Már régen volt, de még mindig emlékszem rá :)
Izgultam, hogyan szerzek majd barátokat, pedig két volt általános iskolai osztálytársam is ugyanabba a suliba jelentkezett és osztálytársak is lettünk, de mégsem ők lettek a legjobb barátaim.
Már első nap ahogy odaértem a suli épülete elé, összebarátkoztam egy lánnyal, aki az évfolyamtársam lett és azóta is jóban vagyunk, pedig már felnőttek vagyunk. :) Az osztályomból pedig egy másik lánnyal suli után együtt mentünk el nyelvkönyvet venni és azalatt összebarátkoztunk, ő lett a legjobb barátnőm később.
Pedig félénk vagyok és gátlásos, de mégis valahogy úgy magától jött a barátkozás, csak nyitottnak kell lenni, ha valaki hozzád szól és te is nyugodtan megszólíthatsz másokat.
Jobb helyeken már rendes tanítás van az első nap. :)
Olyan mint az összes többi. :D Nyilván szokatlan volt az új közösség, új tanárok.
Nekünk is osztályfőnöki órákkal indult az év .))
Szóval az első napom a középiskolában...hát...
kb 1000-en álltak kint az iskola előtt, én pedig kikerestem a nevemet, hogy melyik osztályba tettek, aztán pedig megkerestem a helyemet, hogy hová is kell majd nekem állnom.
Kb. már akkor kialakult, hogy ki kivel lesz barátságban, nem is tudom igazából mit meséljek, melyik része érdekel a leginkább téged. Az osztálytársaimban sajnos csalódnom kellett, ahhoz képest, hogy milyenek voltak év elején, most végzős vagyok, és ugyanúgy egyedül vagyok, mint ahogy egyedül megkerestem a helyem évnyitón. :S
Kívánom, hogy neked ne legyen ilyen tapasztalatod!
Még annyit hozzáteszek, hogy a szende kisfiúkból, gyúrós Józsik lettek, a szende kislányokból, meg kacsaszájú emlősök. Ne akarj senkinek se megfelelni. Légy önmagad ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!