Gazdálkodás-menedzsment szakról mi a véleményetek?
Van aki ezzel is jól eltud helyezkedni. De kb. minden szerencse és ismertség kérdése is. Vannak gazdmenen végzett ismerőseim, akik olyan helyeken tudtak elhelyezkedni ezzel az alapképzéses diplomával, mint pl. Continental, KPMG vagy Morgan Stanley. Bankoknál is ellehet vele helyezkedni, de ott a legtöbbnél ismertségen múlik a dolog. Közszférában pl. a NAV-nál meg nagyobb könnyen ellehet vele helyezkedni.
Ennek ellenére én már megbántam,h gazdmenen végeztem, mert nagyon sok jó munkalehetőségnél elvárás a mérlegképes könyvelő képesítés, és a gazdmenen végzetteknek ezt majdnem 1 év alatt lehet elvégezni összesen kb. 220 ezerért, ezzel szemben a pénzügy-számvitelen végzettek 50-ért kiválthatják és a diploma mellé lesz egy mérlegképesük is... (a számvitel szakirányosoknál tuti így van, a pénzügynél nem biztos)
Szóval ha újrakezdhetném,akkor tuti psz-re mennék, nem gazdmenre. Meg emellett a psz vmennyire mélyebb tudást ad 1-1 területen (ugye pénzügy vagy számvitel),de a gazdmen az csak mindenbe belekóstol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!