Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Neptunon a tárgyfelvételnél...

Neptunon a tárgyfelvételnél nincs találat, ez még mindenkinek így van?

Figyelt kérdés
Debreceni Egyetem GTK gazdálkodási ás menedzsment szakra vettek fel. Beiratkozás megvolt és a tárgyfelvétel majd csak szeptember 5-től lesz, de egy TTK-s haveromnak is elvileg akkortól lesz tárgyfelvétel és azt mondta neki már a neptun kihozza a tantárgyakat csak még nem lehet felvenni, nekem pedig ha ráállok h tárgyak listázása azt írja: nincs találat. Most akkor vmi nem jó vagy csak majd a szeptember 5-től lesz jó?

2014. szept. 2. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
be van jelölve a "Mintatanterv tárgyai", vagy vmihasonló nevű sor?
2014. szept. 2. 23:55
 2/6 A kérdező kommentje:
be van, de ha a szabadon választottra is megyek akkor sincs találat.
2014. szept. 3. 12:59
 3/6 anonim válasza:
Másik szakon vagyok, de nekem is ugyanilyen, az ismerőseimnek pedig behozza a találatokat. Az biztos, hogy már tárgyfelvétel előtt ki kéne listáznia. Csak nem tudom, hogy várjak-e és majd jó lesz, vagy írjak emailt.
2014. szept. 3. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem ma már 1 órát behoz a mintatantervnél. Sztem azon a karon még nincs összeállítva semmi és azért nem hoz be semmit se. :D
2014. szept. 4. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem is most vettek fel oda ahova téged. :)

Egyébként tárgyfelvételnél a legfelső sorban ott van kipipálva hogy 'csak a meghirdetett tárgyak'. Azt nyomd ki, és 'tárgyak listázása'. Akkor kihozza a kötelező tárgyaidat, amiket majd fel kellesz venned. :D

2014. szept. 6. 19:18
 6/6 A kérdező kommentje:
aha köszi, már van 3 tárgy felvéve :D
2014. szept. 6. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!