Melyik egyetem jobb? ELTE-IK, vagy OE-NIK?
ELTE IK-n semmi hardveres dolog nincs. (Illetve talán ahhoz közeli a számítógépes hálózatok tárgyból az ilyen-olyan kódolások, de ennyi.)
Mint hely viszont szerintem jobb.
Nem igazán.
A legtöbb specit megcsináltam, de 5 év alatt egy ilyen tárggyal sem találkoztam, még az MSc-n sem.
És a BMGE-VIK nél már csak a BME-VIK a jobb? lol
Amúgy köszönöm a választ!
Régi kérdés, de az új válaszra reagálva:
Hogy érted, hogy nem sikerült leérettségizni? Konkrétan megbuktál rajta, vagy csak szimplán nem lett elég pontod?
Ha az előbbi, akkor inkább ne gondolkozz ezekben a szakokban, mert ha az érettségi anyaga nem ment ennyi idő alatt, akkor 1 félév bármilyen tárgy ahol az érettségi többszörösét kell tudnod vizsgán méginkább nem fog sikerülni.
Ha csak nem lett elég pontod, akkor nincs gáz. Szépen feküdj rá arra ami nem ment, és nyomd ami a csövön kifér, érettségizz le újra, hogy legyen elég pontod és probáld meg. 1 félév alatt úgy is rájössz majd, hogy bírod vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!