Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek jó leszek így én...

Szerintetek jó leszek így én az orvosi egyetemre?

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom mindig is orvos akartam lenni. Kitűnő vagyok mindenből, de inkább magolok és gyorsan elfelejtem a dolgokat. Nyolcadikban nagyon rossz kémia tanárom volt, a számításokat magamnak tanultam meg, nem magyarázta el rendesen...Most új tanárt kaptam aki arról beszélt hogy a kémia emelt mennyire nehéz....

A biosszal úgy vagyok h ami érdekel megjegyzem, ami meg nem elfelejtem(általában az állatokkal vagyok így) :( Ha úgy tanulnák, hogy rendszeresen akkor ez másképp lenne?( mindig úgy csináltam h csak a nagy dogákra tanultam)

Eddig bíztam benne hogy orvos leszek, de most elkezdtem kételkedni magamban :(( nagyon elszomorodtam,hogy nem vagyok elég jó és kiesek az első évben, ha egyáltalán felvesznek :( semmi másban nem tudom magam elképzelni, imádok segíteni az embereken, érdekel az emberi test működése.

A szorgalmammal semmi baj..

Bocsánat a hibákért, általában jobb vagyok helyesírásból, de lefárasztott a hét.

2014. szept. 5. 20:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A német is szép! Muszáj megvédenem:) 7. hete vagyok kint gyakorlaton, és igen is szép nyelv. Főleg, ha egy jó pasi beszéli:D
2014. szept. 5. 22:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem olyan mintha káromkodnák..a "szeretlek" is olyan mint ha azt mondanád "d*gölj meg", bár egy jó pasi szájából....:D
2014. szept. 5. 22:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Neeeeeem:PP Ha valaki tényleg szépen beszél, akkor jó a német is:) Mondjuk néhányan tényleg elég "viccesen" beszélnek, de olyanok vannak Magyarországon is...:D

Régen amúgy én se szerettem, de aztán valahogy megkedveltem. Meg olyan barátságos a legtöbb ember:)

2014. szept. 5. 22:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Nekem a nyelvel van a bajom, mondjuk lehet azért mert konkrétan rám erőltették. Sok a mássalhangzó-torlódás és nem olyan dallamos nyelv mint a francia, inkább olyan kemény, nekem ez a legnagyobb problémám vele.
2014. szept. 5. 22:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát más a kettő, az biztos.

De szerintem ha megszeretsz egy országot, akkor a nyelvet is szebbnek találod:)

2014. szept. 5. 22:37
 16/18 A kérdező kommentje:
Ebben igazad lehet, mert a francia kultúrát nagyon szeretem, a német után még annyira nem olvastam utána...Lehet hogy 12.-re jobban fogom szeretni mint bármely más nyelvet :)
2014. szept. 5. 22:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Javaslok egy Németországi nyaralást. Csodálatos helyek vannak erre:)
2014. szept. 5. 22:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Egyszer mindenféleképpen elmegyek :D
2014. szept. 6. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!