Szerintetek jó leszek így én az orvosi egyetemre?
Mióta az eszemet tudom mindig is orvos akartam lenni. Kitűnő vagyok mindenből, de inkább magolok és gyorsan elfelejtem a dolgokat. Nyolcadikban nagyon rossz kémia tanárom volt, a számításokat magamnak tanultam meg, nem magyarázta el rendesen...Most új tanárt kaptam aki arról beszélt hogy a kémia emelt mennyire nehéz....
A biosszal úgy vagyok h ami érdekel megjegyzem, ami meg nem elfelejtem(általában az állatokkal vagyok így) :( Ha úgy tanulnák, hogy rendszeresen akkor ez másképp lenne?( mindig úgy csináltam h csak a nagy dogákra tanultam)
Eddig bíztam benne hogy orvos leszek, de most elkezdtem kételkedni magamban :(( nagyon elszomorodtam,hogy nem vagyok elég jó és kiesek az első évben, ha egyáltalán felvesznek :( semmi másban nem tudom magam elképzelni, imádok segíteni az embereken, érdekel az emberi test működése.
A szorgalmammal semmi baj..
Bocsánat a hibákért, általában jobb vagyok helyesírásból, de lefárasztott a hét.
Neeeeeem:PP Ha valaki tényleg szépen beszél, akkor jó a német is:) Mondjuk néhányan tényleg elég "viccesen" beszélnek, de olyanok vannak Magyarországon is...:D
Régen amúgy én se szerettem, de aztán valahogy megkedveltem. Meg olyan barátságos a legtöbb ember:)
Hát más a kettő, az biztos.
De szerintem ha megszeretsz egy országot, akkor a nyelvet is szebbnek találod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!