Szerintetek jó leszek így én az orvosi egyetemre?
Mióta az eszemet tudom mindig is orvos akartam lenni. Kitűnő vagyok mindenből, de inkább magolok és gyorsan elfelejtem a dolgokat. Nyolcadikban nagyon rossz kémia tanárom volt, a számításokat magamnak tanultam meg, nem magyarázta el rendesen...Most új tanárt kaptam aki arról beszélt hogy a kémia emelt mennyire nehéz....
A biosszal úgy vagyok h ami érdekel megjegyzem, ami meg nem elfelejtem(általában az állatokkal vagyok így) :( Ha úgy tanulnák, hogy rendszeresen akkor ez másképp lenne?( mindig úgy csináltam h csak a nagy dogákra tanultam)
Eddig bíztam benne hogy orvos leszek, de most elkezdtem kételkedni magamban :(( nagyon elszomorodtam,hogy nem vagyok elég jó és kiesek az első évben, ha egyáltalán felvesznek :( semmi másban nem tudom magam elképzelni, imádok segíteni az embereken, érdekel az emberi test működése.
A szorgalmammal semmi baj..
Bocsánat a hibákért, általában jobb vagyok helyesírásból, de lefárasztott a hét.
Jahj már. Miért ne vennének fel? Miért esnél ki?
Fő a pozitív hozzáállás. Ha felvesznek, akkor olyan hülye nem lehetsz, ergo már csak rajtad múlik, hogy elvégzed-e vagy sem. Ha meg nem vesznek fel elsőre, de mégis ezt akarod, akkor majd felvesznek másodjára. Nem te lennél az első, aki nem első próbálkozásra kerül be.
Fel a fejjel, ne legyél ilyen kishitű!
A közép nem nehéz, csak annyi volt a bajom vele, hogy nem éreztem túl soknak az időt. Épphogy be tudtam fejezni.
91%-os lett. De emelt szinten tanultam, csak közepet csináltam. Fakton megcsináltuk az emelt érettségiket...hát, nekem az emelt fizika nehéz lett volna. De barátnőm megcsinálta 92%-osra.
Azért angolul pláne nem lehet egyszerű, tekintve, hogy esszét is kell írni. Fizikából esszét írni egyébként se egyszerű, nemhogy idegen nyelven.
A felsőbb évesek illetve a tanárok is azt mondják hogy ha gond van a fizikával akkor ott nem a nyelvvel hanem a tárggyal van a gond.Eddig még 1 ilyen órám volt, hát nem volt nehéz, gondolom lesz ez még máshogy.
a barátnőd nagyon ügyes, gratulálok neki, meg persze neked is :D
egyébként én is szívesebben érettségiznék kémiából, a fizikát annyira nem szeretem :)
Szia!
Azt tanácsolom, hogy MAGYARUL csináld meg a kémia emeltet. Én töriből csináltam franciául emeltet, magyarul százszor könnyebb lett volna..
A kémiát csak magyarul tudom szerencsére.. :DD na az húzós lenne angolul :))
A francia nyelv olyan szép, kár, hogy nekem németet kell tanulnom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!