Neptunon csak ennyit kellett volna csinálnom?
Figyelt kérdés
Mától lehetett neptunon intézni a dolgokat, korábban mindig hallottam, hogy ez nagyon szar, sietni kell, lefagy az egész, stb.
Ehhez képest én csak bejelentkeztem (bár ez elég nehezen ment), aktiváltam a félévemet, aztán felvettem a tesit, ennyi.
Pár napja meg kaptam üzenetet, hogy "XY tárgyra ügyintéző által jelentkezés történt", szóval túl sok mindent nem is tudtam volna csinálni.
Rosszul csináltam valamit, vagy tényleg csak ennyi?
2014. szept. 1. 16:11
1/2 A kérdező kommentje:
Ha meg ennyi akkor miért szoktak annyira sietni az emberek, hogy midnenki egyszerre akar az első pillanatba belépni?
Ráért volna akármelyik nap megcsinálnom ezt, és akkor nincs is leterhelve a szerver.
2014. szept. 1. 16:12
2/2 anonim válasza:
Hát a legelső félév tényleg ennyi. De amikor x tárgyat egyedül kell felvenned, több száz hallgatóval együtt... akkor majd rájössz, hogy ez nem csak urban legend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!