FELVETTEK! Regiszrtáltam majd NEPTUNON akartam bejelentkezni, nemsikerült! Mit jelent?
Gratulálunk! Sikeresen regisztrálta új eduID azonosítóját. Most már
használatba veheti a Debreceni Egyetem informatikai rendszereit. Az
Office365 felhőben 24 órán belül aktiválódik az azonosítója és az
egyetemi email címe.
ha használatba vehetem mért irja ki h hibás jelszó vagy azonosító? még nem aktiválták? szombat -vasárnap szoktak ezzel foglalkozni? mi a teendő?
köszi hogy válaszoltál!, hát levelben megkaptam az azonositomat jelszavam majd regiszrtáltam az eduID-n és igenyeltem deka-kártyát majd levelben kaptam ezt a szöveget amit beillesztettem, és msot az lenne a feladatom h neptunon bejelentkezzek vagy a suli oldalára hogy tudjak jelentkezni kollegiumrade aztirja hibas jelszo vagy azonositó:S
akkor most várjak 24orat vagy mi a teendő?
Én is Debrecenbe fogok tanulni szeptembertől. Tegnap reggel 7 óra körűl regisztráltam. Este 9-10 körül már be tudtam lépni a neptun-ba.
Arra nem jöttem rá minek a Neptun kód, ebben az esetben, ugyanis a Neptun belépés itt a regisztrált azonosítóval és a regisztrációban megadott jelszóval történik.
(eddig ME-re jártam alapszakra ott nem volt ilyen Neptun azonosítóval létünk be a Neptunba, és volt hozzá jelszó amit első belépéskor megváltoztattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!