Hogy kell bejelentkezni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Hogy kell bejelentkezni ebbe az elektronikus naplóba? Szóval, hogy mi a honlap címe? Mert én csak egy jelszót kaptam az osztályfőnökömtől. És a nevemet is be kell írni, vagy mit? Légyszi segítsetek! Jah és amúgy gimibe járok, ha ez egyáltalán számít! Köszi!2011. dec. 7. 14:34
2/5 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de általános iskolába nálunk nem volt ilyen. És szeretném tudni, hogy működik. Ha értelmeset nem tudsz írni, akkor ne is írj inább! Köszi
2011. dec. 7. 14:37
4/5 anonim válasza:
Általában az e-napló honlapcímét odaszokták adni a jelszóval és a névvel együtt.
Nézd meg az iskolád honlapján, szerintem ott kell lennie!
5/5 A kérdező kommentje:
nincs az iskola honlapján, de köszi az utolsó elöttinek már sikerült.
2011. dec. 7. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!