Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Neptunon hol/hogyan kell...

Neptunon hol/hogyan kell beírnom a személyi igazolvány számom?

Figyelt kérdés
Most leszek elsős, és már megkaptam a neptun kódom. A tájékoztatóban benne van, hogy meg kell adnom az adóazonosítómat, TAJ számomat és a személyi igazolvány számomat. Az előző kettőt gond nélkül megcsináltam, viszonr az utóbbit nem is találom az adatmódosítás fül alatt. A személyi igazolvány szám megadásának helye pedig még a személyes adataimnál sem látszik.

2014. aug. 2. 20:01
 1/4 anonim válasza:
Nálunk (ELTE) be kellett szkennelni az igazolványokat és elküldeni nekik, mert csak ők módosíthatják ezeket az adatokat. Ha erre nincs utalás, akkor írj emailt, hogy akkor most mi a teendő. Esetleg lehet, hogy beiratkozáskor meg tudjátok oldani.
2014. aug. 2. 20:10
 2/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne mit is kell tenni mert nemtalálok semmi utalást vagy bármit hogy hova kell megadni.Csak ugye hogy a TAJ-al az adószámmal együtt az adatmódosításnál írjam be,de ott nincs!!
2014. aug. 4. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, hogy ez most, hogy van, mert hiába akarnám beírni az adóazonosítómat, TAJ számomat, csak a családi állapotomat engedi változtatni.
2014. aug. 4. 14:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Az adóazonosító és TAJ nekem rendben van...de a személyi ig. számot sehogy sem tudom megadni
2014. aug. 4. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!