Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 1 éve várom a diákom, nem...

1 éve várom a diákom, nem kapom, meg mit tegyek?

Figyelt kérdés

érettségi utáni szakmán vagyok, mielőtt érettségiztem pesten kiiratkoztam suliból leadtam a diákom és az új iskolába miskolcon kértem újatt ki is fizettem, azóta is jön..

Le érettségiztem, elkezdtem a 2 éves szakmát, már 2. évben járok és tavaly szeptemberben ugyan úgy megcsináltattam a diákot kifizettem és azt is azóta várom.

viszont tavaly Januárban érdeklődtem akkor a rendszerben a pesti cimem volt azért nem volt folyamatban a diák (bár a papirra rá irtam a cimem) de azóta megint eltelt 11 hónap, voltam az omány irodába ők ott már nem tudnak mit tenni, ezt az iskola intézni, iskolába szint úgy nem tudtak mit mondani, ők sem tudják mivan, és hogy tudjam nem egyedül vagyok ezzel...hát ezzel kitörlöm a seggem, kifizettem azt a rohadt diákok, csomószor megbüntettek már, mert aza hülye igazolás 2 havonta lejár.. mi tegyek? senki nem tud semmi? kell az a diák mert májusban végzek és még fél évi jó lenne, nem kellene felnőt bérletet sem venni, spórolnék, ha már igy megjártam is.............

2013. nov. 4. 17:06
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsi nincs hosszú i- m
2013. nov. 4. 17:08
 2/5 A kérdező kommentje:

igen helyesirási szótárt is csapjatok felém (siettem nagyon)

:D

2013. nov. 4. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Diákigazolvány-követőben nézted? Az enyém pl. elakadt egy ponton, de nem szólt senki, ha nem nézek rá, valószínűleg ma is várom...

[link]

2013. nov. 4. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Egy intézményi kódhoz csak egy felhasználót regisztrálunk.

ezt irja ki

2013. nov. 5. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Valahol az oldalon van kapcsolatfelvételi lehetőség, szerintem kezdj el velük levelezni :)
2013. nov. 5. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!