Nyelvi előkészítős osztályról vélemény? Főleg azok válaszát várom akik oda jártak
Sziasztok!
szeptembertől középsulis leszek,szakközépiskolában,egy angol nyelvi előkészítős osztályban
több kérdésem is lenne(ezért bocsi)
1.mennyi könyvetek van?mert amit küldtek "tankönyvjegyzék" csak 2 könyvet vagyis munkafüzetet tartalmaz infósat és matekosat ..
2.milyen táskátok van, egyáltalán középsuliba milyen táskával szoktak járni?
3.szerintetek jól döntöttem,hogy a nyelvi tagozatot választottam?
A suli amúgy közgazdasági iskola :)
ha hosszú lett bocsi csak kicsit izgatott vagyok:DD
14L
Lehet ,hogy egy iskolába megyünk :D
Én is nyelvi előkészítőre megyek egy közgazdasági suliba :) Budapesten van. Te is egy Bp-n lévőbe mész?? :D
14/L
köszi a válaszokat:)
második:nem én BAZ megyei vagyok:DD
Én is egy ilyen osztályba megyek, remélem azért lesz valami haszna. :) Bár nekem egy gimnáziumban lesz ez a nyelvi előkészítő.
És hát valami ötszörös volt a túljelentkezés, és 4,7-es átlaggal se túl könnyen jutottam be, szóval azért remélem lesz haszna, nem úgy mint az első írta.
Én az elsővel értek egyet... habár nem nyelvis osztályba járok, de ebbe a gimibe is van, és felvettek volna oda is...de csak 2.ként jelöltem meg annak idején, az a +1 év miatt... Most vagyok 3.os és egyáltalán nem bánom... Sokaktól hallom hogy megbánták...Persze biztos van haszna. Több vabgy keveseb. Ez függ az iskolától is, mert iskola-iskola között is óriási különbségek vannak.
(Én tapasztalatom is az, hogy az ember nem az iskolában tanul meg valamit igazán, hanem önszorgalmából..., ahogy a kiváló sportolók se azért kiválók mert edzésre eljárnak...) de ismét szeretném kiemelni, hogy én nem nyekes osztályba járok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!