Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon késő 23-24 évesen...

Nagyon késő 23-24 évesen elkezdeni az egyetemet?

Figyelt kérdés
Ráadásul úgy, hogy ez lenne az első végzettsége az illetőnek. Jó igazából tudja az agyam, hogy nem, meg nem is érdekel ki mit gondol rólam. De mégis ott van bennem egy ilyen nyomasztó érzés, hogy én valamiről nagyon de nagyon lemaradtam és vége az életemenk kb, örökre elrontottam. Na de miről maradtam le?? Mert arra nem tudok rájönni. Házasság, gyerek teljesen hidegen hagy, szóval biztosan nem emiatt van.

2014. szept. 1. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, tanulni sosem késő. Ha érzel magadban annyit, hogy igenis képes vagy rá és szeretnél tanulni, érdekel, kell a munkahelyedre a diploma, akkor vágjál bele.

23 évesen meg még nem maradtál le semmiről sem.

2014. szept. 1. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
A kuttyát nem érdekli. Még a munkáltatót sem fogja. A diplomádban lesz egy -tól -ig évszám, ha az rendben van (+1 év abszolút vállalható) nem fogja érdekelni, hogy mennyi idős vagy. Azért azt melegen ajánlom, hogy ha nincs semmilyen munkatapasztalatod, akkor amint a tanulmányaid engedik, lehetőleg a későbbi diplomáddal legalább részben összepasszoló gyakornoki állást szerezz.
2014. szept. 1. 14:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem is a munkáltatótól félek, hanem attól, hogy a saját életemben lemaradtam valamiről, de nem tudom, hogy miről. Ha belegondolok, hogy fiatalka 21-22 évesekkel fogok dolgozni, amikor már kb 27 leszek, akkor összeszorul a gyomrom, de nem azért, mert attól félek, hogy ők mit gondolnak.
2014. szept. 1. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok, most kezdem az egyetemet. Nálam idősebb csoporttársaim is vannak. Sőt ahogy elnéztem még 35-40 körüliek is vannak. Semmiről sem maradtál le!

Azt pedig nem értem, hogy 27 évesen miért dolgoznál 21 évesekkel. Én 21 évesen kezdtem el dolgozni 40 körüli emberek között és szerintem ez senkinek sem okozott problémát.

Hajrá!! Semmiről sem vagy lemaradva, csak vágj bele :) Most még mindig könnyebb,hogy nincs gyermeked.

2014. szept. 2. 09:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Engem sem a közvélemény érdekel, nővérem majdnem 40 és most diplomázik... NKE-re szeretnék menni szóval igen, ha felvesznek, 27 évesen ugyanabban a rangban leszek mint akik 18 évesen kezdték az egyetemet.
2014. szept. 2. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
25 vagyok, idén kezdtem, és imádom :)
2014. szept. 26. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!