20 évesen késő elkezdeni egy egyetemet?
Figyelt kérdés
25 lennék ha nem buknék egyszer sem szerintetek ez sok?2014. márc. 24. 19:24
1/12 anonim válasza:
Nekem van egy diplomám, dolgoztam utána, 25 vagyok, és elkezdek egy másikat, jobban mondva megcsinálok egyet. Szerintem nem késő koránt sem. Inkább, mint 50 évesen a padban. Nem mondom, hogy az bármilyen ellenérzést kelt bennem, de most még kevésbé lógok majd ki a sorból.
2/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Én is akkor fogom mert akkor végzem gimivel. Sose buktam, csak oviban év vesztes voltam meg 5 éves gimibe járok. Ez ilyen :D
4/12 A kérdező kommentje:
és amikor elkezdem akkor a csoportból durván mindenki 18 lesz?
2014. márc. 24. 19:46
5/12 anonim válasza:
Melyikre szeretnél járni?
Műegyetem?
6/12 anonim válasza:
20-25 évesen azért még nem kellene a sírodat ásni. Miért lenne késő? Cikinek érzed?
7/12 anonim válasza:
Dehogy is, a legtöbb haverom 19-20 évesen fogja kezdeni.
8/12 A kérdező kommentje:
6-os igen, attól tartok, hogy én leszek a legidősebb és, hogy a többség fiatalabb lesz nálam
2014. márc. 24. 21:01
9/12 anonim válasza:
És?? Legalább könnyű lesz csajozni... amúgy gyakori, hogy valaki 25 évesen végez mégha 18 évesen is kezdi az egyetemet ;p
10/12 anonim válasza:
Ebben a korban (18-25 év) nem akkora a különbség az emberek között, hogy ez zavaró legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!