20 évesen késő elkezdeni egy egyetemet?
Nem. És az milyen, hogy én 19 és fél évesen fogok érettségizni, és ha utána mindjárt felvesznek egyetemre, 2 és fél hónap híján 20 éves leszek? Engem ez általánosban zavart leginkább, mert a többi gyerek 1,5-2 évvel fiatalabb volt nálam. Pedig mindig a legjobb tanulók között voltam, sose buktam vagy halasztottam, csak oviból nem engedtek el időben, mert túl zárkózott voltam és szerintük így nem mehettem iskolába. Azóta se vagyok közösségi ember, én egyedül jobban érzem magam.
Amúgy se fog ezzel ott senki foglalkozni, lesztek egy teremben 200-an, nem fog mindenki ismerni, meg úgyse fogja érdekelni, hogy hányadik évet járod, mennyi a korod és miért nem kezdted előbb. És akinek 40 évesen jut eszébe tanulni?
Mi van azzal, aki évvesztes, bukik és még nyelvibe meg utána. Az már 20 fölött lesz, mire középiskolából kikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!