24 évesen nem késő elkezdeni az orvosi egyetemet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 00:21
2/7 anonim válasza:
Ha az egyetem alatt fenn tudod tartani magad,tudsz dolgozni,akkor nem.De azért az orvosin eléggé be lesz táblázva a napod,illetve a vizsgaidőszak is húzós...Nehéz lesz olyan állást találnod,amiből meg tudsz élni úgy,hogy az egyetem miatt alig leszel a munkahelyeden.Legkorábban 30 évesen végeznél,és a (kezdő) fizetés nem lesz sok,ezzel is számolnod kell.Szerintem ha ezeket meg tudod oldani és ez minden vágyad,vágj bele nyugodtan.
3/7 anonim válasza:
Hm. Megéri, ha ez minden vágyad, ezt szeretnéd, mert ez komoly dolog, hosszú, kemény munka. Ezelőtt mit csináltál? Van valami végzettséged? Szülők támogatására számíthatnál?
4/7 anonim válasza:
Régen sokat voltam a felvi.hu-n az orvosis fórumba, és volt egy nő, aki 37 évesen kezdte az orvosi egyetemet, családja van. Van blogja is:
Szóval kérdésedre a válasz: nem, neked nem késő elkezdeni :D
5/7 anonim válasza:
Tanulni sosem késő.
Nálunk a "legidősebb" hallgató 60-70 év körüli. A tanárok csókolomoznak neki.
6/7 anonim válasza:
ORVOSI MELLETT LEHETETLEN DOLGOZNI, EZT FOGJÁTOK MÁÁÁÁR FEEEEEEL!!! rengeteget kell tanulni és ha van némi szabadidőd, akkor nem a mcdonalds-ban vagy egy irodában akarod azt eltölteni, gondolom...
És nem, nem késő elkezdened, feltéve, ha bevállalod azt, hogy 36-37 éves kordban tudsz elkezdeni tényleg, igazi orvosként (tehát nem rezidensként) dolgozni. azért sok szerencsét!
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!