Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Kölcsey Ferenc Gimnázium jó...

Bobó07 kérdése:

A Kölcsey Ferenc Gimnázium jó iskola?

Figyelt kérdés

2014. aug. 24. 16:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kedves #3-as! Milyen 18.századi zene? Igaz én voltam nyílt napon, de én nem is hallottam semmilyen zenét pedig már a legelső órától benn voltam:"D:"D De mindegy én nem tudom kinézni azt, hogy ott 18. századi zene menne! Szerintem igenis egy kitűnő iskola, nem véletlen, hogy olyan sokan jelentkeznek oda..Az oktatással se volt gond, mikor benn voltam, biosz órán sokat is nevettem, az egyik osztály miatt, azt hiszem 11. osztály volt és b..Na és azért szórakoztunk jól órán, mivel viccesek voltak az osztálytársak, és a biosz tanár is vette a poénokat..És pont akkor kapták meg a dolgozatokat..Nagyon meglepett az eredmény..Nem emlékszem a pontos eredményekre de pl. 22-en voltak közülük 16 lett 5-ös..Kb. 4 lett 4-es, és egyetlen egy 1-es lett..Szóval nem értem miért lenne ez egy gyenge iskola..A diákok nagyon jó fejek voltak, volt, hogy látták, hogy azt sem tudjuk, hogy Budapesten vagyunk-e és odajöttek segíteni szünetben:D Tanárok is szimpatikusak voltak, az összes órát élveztem..A kinézetével sincs gond..Igaz az én iskolám 34 éves de ez az iskola a 130 (?) évével ki nem néz 130 (?) évesnek, nem úgy, mint az enyém:D Én ezt az iskolát jelölöm meg elsőnek, mivel beleszerettem..Imádom..Én tényleg oda akarok menni, bár a felvételimet naaagyon elrontottam.. Kedden tudom meg az eredményt, de 50-60 között lesz:(..Félévkor 4,8 lettem (töri, matek 4-es)..Azért gondolom, hogy lehetne esélyem, mivel az iskolámban az évfolyamon én beszélem legjobban az angolt (angol tagozatra jelentkeznék):( Dicséretes is majdnem lettem, de volt egy 3-asom és egy 4-esem is, remélem vagyok olyan szinten, mint amennyi szükséges..Imádok sportolni, imádom nézni a sportot is, mindegy aktív vagyok sportokban..És szeretek énekelni is, és pont most a csapatommal továbbjutottunk a kerületiről a budapesti fordulóra*-*-* 47 oklevelet gyűjtöttem a 8 év alatt, iskolai, kerületi, budapesti és országos szinten.. Istenem én nagyon nagyon nagyon nagyon oda szeretnék járni:( És mindenki másnak szurkolok, aki oda jelentkezik! Hajrá mindenki!:))
2015. jan. 25. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!