Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Szegedi...

Mi a véleményetek a Szegedi Deák Ferenc gimnázium humán szakáról?

Figyelt kérdés
Erdekelne a velemenyetek a sulirol es h mennyit kell tanulni mennyi ora van egy nap stb.

2014. aug. 7. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én oda jártam, tavaly érettségiztem, nemzetközire jártam, ami úgymond a humán elődje volt.

Én nagyon szerettem az iskolát magát, remek hangulata van az épületnek, nagyon sok jó pedagógus tanít ott, persze vannak kevésbé jók is, mint bárhol másutt. Rengeteg évközi program van, ami színesebbé teszi az unalmasabb hétköznapokat. Gólyáknak van külön gólyanap még nyáron, ahol lehet ismerkedni, év közben van külön gólyahét, amikor minden nap más feladatok vannak, pénteki napon pedig este gólyabál van, ahol különböző feladatok és tánc után lehet bulizni. Van Deák koszorúzás, Karácsonyi Est, ami nagyon hangulatos, külföldi utazások, áprilisban Deák Olimpia, bolondballagás.

9-10. osztályban több órád van, 7-8 óra a minimum, főleg most a minden napos testneveléssel. 11-12. osztályban már kevesebb az órád relatíve, mert akkor választasz, hogy mit tanulsz emelt szinten.

Én csak ajánlani tudom. :)

Ha kérdésed van, írj bátran.

2014. aug. 7. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
csak a DEÁK <3 Most vagyok végzős, általánoson vagyok. Amúgy sok mindentől függ ugye teljesen megváltozott az oktatási rendszer, heti 5x tesi stb. Hát nem egy Radnóti, de készülj fel rá hogy KELL. sokszor sokat.
2014. szept. 2. 20:25
 3/5 Kokusz66 válasza:
En is oda tervezek menni csak sajnos nagyon sok rosszat hallok az iskolarol tobbek kozott drogrol, ivaszatrol divamajmokrol...stb Tudom minden iskolaban van, de allitolag itt egyre tobb. Egyebkent mennyire eros ez az iskola engem az erdekel mert felek, hogy tul eros lenne nekem..
2014. szept. 4. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek csak városi legendák, hogy a Radnótisok drogosok, a Ságvárisok füvesek... Marhaság emiatt nem menni.

Erősnek erős, az élvonalban van rendesen, de szerintem nem teljesíthetetlen. Mondjuk ez adott tanulótól is függ, meg nyilván a szakodtól is. Arra viszont fel kell készülni, hogy az első félév mélyrepülés, olyankor rosszabbak a jegyek.

2014. szept. 4. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat ^^
2014. szept. 9. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!